Faciliteiten

Zwembad

Terras

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en is de perfecte manier om uw dag energiek en vol zin te beginnen. Bij veel accommodaties kunt u kiezen uit een uitgebreid ontbijtbuffet met een keuze aan verschillende gerechten, zoals fruit, yoghurt, granen, vleeswaren, kaas, eieren en nog veel meer.

Als u het ontbijt bijboekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de zoektocht naar een restaurant of de kosten van het ontbijt tijdens uw verblijf. Het is gewoon beschikbaar op uw verblijfslocatie en u kunt genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt, zonder de deur uit te hoeven.

Bovendien is het bijboeken van het ontbijt een budgetvriendelijke manier om uw vakantiebudget onder controle te houden. U kunt genieten van een uitgebreid ontbijt zonder dat u de hoofdprijs betaalt voor elke aparte maaltijd.

In het kort, het bijboeken van het ontbijt is een comfortabele en betaalbare manier om uw vakantie in Torrox nog aangenamer te maken. Ik raad u aan om er gebruik van te maken tijdens uw verblijf!